9,3 / 10
3100+ reviews

Over Het Speelgoedpaleis


Welkom bij Het Speelgoedpaleis! Wij zijn een online speelgoedwinkel waar je bijna alles kunt vinden wat je maar kunt bedenken op het gebied van speelgoed. Wij hebben een uitstekend assortiment speelgoed, zowel in de breedte als in de diepte. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of het nog niet helemaal precies weet maar je graag wilt laten verassen, dan zul je bij ons zeker slagen.

Bij Het Speelgoedpaleis geloven we dat kwalitatief hoogwaardig speelgoed niet duur hoeft te zijn. Ons assortiment bestaat uit kinderspeelgoed met de beste prijs-kwaliteitverhouding, geschikt voor ieder budget.


Oprichting, kennis en ervaring


Het Speelgoedpaleis is opgericht in 2016 door Henk-Jan Groenenberg in samenwerking met diverse toonaangevende leveranciers. Door deze samenwerking hebben we een groot netwerk tot ons beschikbaar van verschillende bedrijven en fabrikanten met tientallen jaren ervaring en expertise op het gebied van speelgoed. Zo kunnen we onze klanten optimaal adviseren, ondersteunen en bedienen. Lees ook eens onze leuke blogs voor meer kennis, tips en inspiratie.


Assortiment van Het Speelgoedpaleis


Het Speelgoedpaleis is van alle markten thuis en telt inmiddels al meer dan 700 categorieën en 200 merken. Wij leveren bekende A-merken zoals Lego en TOPModel, maar ook minder bekende merken of die in opkomst zijn zoals bijv. Small Foot of Classic World. Door een constante uitbreiding van het aantal merken en aanbod kunnen wij onze klanten blijven voorzien van nieuw, betaalbaar en uitdagend speelgoed.

Toch willen we een aantal zaken noemen die ons extra onderscheidt van andere speelgoedwinkels:

Zo hebben we een prachtig assortiment buitenspeelgoed en een grote hoeveelheid knutsel speelgoed. Liever iets duurzaams? Wij hebben een ruime keuze als het gaat om houten speelgoed. Maar waar het Speelgoedpaleis echt een specialist in is, zijn onze kleine cadeautjes, onze uitdeelcadeautjes en niet te vergeten onze Sinterklaas cadeautjes.

Tevens kunnen wij grote aantallen leveren en geven we extra kortingen, zodat wij een uitstekende partij zijn voor scholen, kinderdagverblijven, verenigingen, bedrijven en andere instellingen.


Bestellen bij Het Speelgoedpaleis


Of je nu een kleine of een grote bestelling plaatst, bij ons is de klant nog echt koning en kun je rekenen op:
 
  • Snelle levering
  • Deskundig advies
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Garantie en service


Dit zeggen onze klanten


Bekijk onze reviews die we verzameld hebben via webwinkelkeur.nl. Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Hieronder vind je nog meer nuttige en aanvullende informatie en/of documentatie.

Klantenservice
Bedrijfsgegevens
Informatie voor scholen en andere instellingen
Verzendbijdrage en levertijden
Gouden munten sparen
Veel gestelde vragen
Privacy en Reviews beleid
Algemene voorwaarden
Retourneren/Garantie
Klachten


We wensen je veel winkel plezier.

Mvg, Team Het Speelgoedpaleis