9,3 / 10
3100+ reviews
Informatie voor scholen en andere instellingen

Bij Het Speelgoedpaleis heeft u wanneer u voor een school of andere instelling een bestelling wilt plaatsen, de mogelijkheid om op factuur te bestellen. Ideaal natuurlijk, zo hoeft u niet zelf een (groot) bedrag voor te schieten.

Even belangrijk om te weten:
 
  • Optie is te kiezen tijdens het afronden van de bestelling.
  • Vul de factuurgegevens en de juiste tenaamstelling in bij het eerste gedeelte. Deze gegevens komen namelijk ook op de factuur te staan. Het afleveradres kan dan ingevuld worden bij het 2e gedeelte.
  • Probeer zoveel mogelijk de school of instelling als afleveradres te gebruiken zodat wij de bestelling kunnen verifiëren. Neem anders even contact op.
  • Vul ook een bereikbaar telefoonnummer in bij het afronden van de bestelling.
  • Volg de track & tracé code.
  • Stuur het factuur zelf naar de juiste afdeling/administratie.
  • Houdt rekening dat de betaaltermijn 17 dagen is
  • Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

* Voor Belgische  instellingen (met een geldig BTW-nummer) is het mogelijk om een bestelling intracommunautair te leveren. Dat wil zeggen dat u geen BTW betaald. Om dit te kunnen regelen kunt u contact met ons opnemen zodat wij de factuur kunnen aanpassen. U kunt ook gewoon bestellen en dat wij het verschil later terug betalen.

Account aanmaken

Besteld u voor een school, instelling of bedrijf, kunt u eenvoudig zelf een account aanmaken. Gebruik hiervoor de juiste tenaamstelling en het factuuradres. Dus geen persoonlijke naam. Dit kunt u later nog toevoegen bij het afleveradres. Zo kunt u het account als u bijv. uit de ouderraad stapt, het account weer makkelijk overdragen aan iemand anders. Mailadres kunt u zelf wijzigen. 

Met een account kunt u sparen voor gouden munten voor korting op uw volgende bestelling. (onbeperkt geldig) Ook doet u automatisch mee met onze winkelwagen kortingsactie.

* Wilt u liever dat wij de bestelling aanmaken en verzorgen? Dat kan ook! Neem dan even contact met ons op.