9,3 / 10
2800+ reviews
Buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed: het beste speelgoed voor urenlang buitenspelen


Kinderen zijn gek op speelgoed. Ze doen het misschien soms te weinig, maar kinderen zijn ook gek op buitenspelen – zeker in de warme en lange zomerdagen. Buitenspeelgoed is het beste speelgoed voor buiten: geschikt voor alle leeftijden. Speelgoed voor buiten is geschikt voor zo’n beetje alle leeftijdscategorieën: van jong tot oud. Tieners trappen bijvoorbeeld nog graag tegen een balletje.

Ben je op zoek naar het allerbeste buiten speelgoed? Dan ben je bij Het Speelgoedpaleis hoe dan ook aan het juiste adres. Niet alleen is ons assortiment zeer uitgebreid, je geniet ook van de beste prijzen voor buitenspeelgoed, plus gegarandeerd snelle levering.


  1 / 43  Bezig met laden...
Nieuw
Waterpistooltje Schildpad
Waterpistooltje Schildpad
€ 2,49

Prijs per stuk

162 voorraad
Eenhoorn Spaakverlichting, 2st.
€ 3,99

Prijs per set

250 voorraad
Zweefvliegtuig Foam, 68cm
€ 9,95

Prijs per stuk

9 voorraad
Bellenblaas Windmolen
€ 3,99

Prijs per stuk

19 voorraad
Zachte Voetbal, 10cm
€ 3,99

Prijs per stuk

83 voorraad
Waterspuiter Foam, 16cm
€ 1,39

Prijs per stuk

133 voorraad
Waterspuiter Foam, 20cm
€ 1,89

Prijs per stuk

135 voorraad
Kinderspeeltent IJskraam Winkel, 123cm
€ 21,95

Prijs per stuk

6 voorraad
Pionnen Set, 4st.
€ 2,99

Prijs per stuk

93 voorraad
Hoela Hoepel Set, 4st.
€ 19,95

Prijs per stuk

8 voorraad
Gooispel met Doelwit en 4 Foambijlen
€ 14,95

Prijs per stuk

22 voorraad
Waterpistool Dier
€ 1,99

Prijs per stuk

71 voorraad
Bellenblaas Zeemeermin 30ml, 24st.
€ 17,95

Prijs per set van 24

3 voorraad
Bellenblaas Donut 30ml, 24st.
€ 17,95

Prijs per set van 24

8 voorraad
Afschietpistool Dino met Pijlen, 4dlg.
€ 3,50

Prijs per stuk

28 voorraad
Golfset Hout, 10dlg.
€ 24,95

Prijs per stuk

6 voorraad
Kubb Set Groot Hout FSC, 17dlg.
€ 19,95

Prijs per stuk

4 voorraad
Buitenspeelset Roze, 5ldg.
€ 14,95

Prijs per stuk

11 voorraad
Buitenspeelset Geel, 5dlg.
€ 14,95

Prijs per stuk

10 voorraad
Buitenspeelset Blauw, 5dlg.
€ 14,95

Prijs per stuk

11 voorraad
Wespenvanger Geel, 2st.
€ 4,99

Prijs per set

36 voorraad
Wespenvanger Groen, 2st.
€ 3,99

Prijs per set

35 voorraad
Bellenblaasmachine met Bellenblaas, 18ml
€ 11,95

Prijs per stuk

8 voorraad
Tent Blauw met Krokodil, 101cm
€ 44,95

Prijs per stuk

6 voorraad
Tent Roze met Kat, 101cm
€ 44,95

Prijs per stuk

5 voorraad
Tipitent Groen, 160cm
€ 39,95

Prijs per stuk

2 voorraad
Tipitent Wit met Plantenprint, 160cm
€ 39,95

Prijs per stuk

4 voorraad
Zweefvliegtuig Foam met Licht
€ 4,79

Prijs per stuk

36 voorraad
Kruiwagen Voor Kinderen Metaal
€ 39,95

Prijs per stuk

7 voorraad
Tuingereedschap Voor Kinderen Blauw, 5dlg.
€ 19,95

Prijs per stuk

5 voorraad
Tuingereedschap voor Kinderen Roze, 5dlg,
€ 19,95

Prijs per stuk

6 voorraad
Gieter Kleur Metaal voor Kinderen
€ 11,95

Prijs per stuk

17 voorraad
Emmer Kleur Metaal voor Kinderen
€ 4,99

Prijs per stuk

3 voorraad
Picknickdeken Fruit, 130x150cm
€ 14,95

Prijs per stuk

17 voorraad
   1  2 3 4 5  

Buiten speelgoed voor iedereen


Buiten speelgoed hebben we in alle soorten en maten. Of het nu schommels, zandbakken of waterspuiters waar je naar op zoek bent. Al ons buitenspeelgoed is opgedeeld in meerdere categorieën (denk aan buitenspeelgoed 1 jaar, buitenspeelgoed 2 jaar, buitenspeelgoed 3 jaar, maar ook buitenspeelgoed 4 jaar, buitenspeelgoed 5 jaar en buitenspeelgoed 6 jaar). Specifiek op zoek naar het beste speelgoed voor buiten voor peuters? Kijk dan eens bij de subcategorie buitenspeelgoed peuter. Kies uit speelgoed in verschillende prijsklassen, steeds met de beste prijs-kwaliteitverhouding. In het ruime assortiment vind je per categorie meer informatie. Fan van duurzaam? Kies dan voor buitenspeelgoed van hout. Houten speelgoed voor buiten is duurzaam, kan tegen een stootje, vaak ook tegen regen en kou en gaat lekker lang mee.
 

Buitenspelen: wat heb je nodig?


Het assortiment buiten speelgoed is bij Het Speelgoedpaleis zeer divers. Je vindt hier van alles op het gebied van sporten, spelletjes, traditioneel speelgoed als springtouwen, maar ook waterpistolen, fietsen, alles voor in de zandbak en meer. Op zoek naar een speciale zonnebril voor kinderen of zelfs een heel zonnescherm? Dan ben je bij Het Speelgoedpaleis aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje bij de vele subcategorieën en laat je verrassen door het aanbod:

 


Geniet van de laagste prijzen buiten speelgoed


Scherp geprijsd speelgoed voor buiten? Dan moet je bij Het Speelgoedpaleis zijn. Hier vind je goedkoop buiten speelgoed voor elke gelegenheid en elke leeftijd. Geniet van een uitgebreid assortiment speelgoed, zowel voor buiten als voor binnen. We bieden alles voor in de tuin, voor op straat, op het speelveldje en het schoolplein. Bovendien geniet je bij ons van unieke winkelwagen korting. Dat houdt in, dat wanneer je grote hoeveelheden buitenspeelgoed aankoopt, je gebruik maakt van unieke kortingen. Direct bestellen? Genieten doe je in een handomdraai.
 

Speelgoed voor buiten bestellen
 

Speelgoed voor buiten bestellen gaat heel eenvoudig in zijn werk. Bestel je op een werkdag voor 15:45? Jouw pakket wordt dan dezelfde dag nog verzonden. Je kunt het de volgende dag al in huis hebben. Dat is ook het geval op zaterdagen. Als je in het weekend je bestelling plaatst, dan word je pakket bezorgd op dinsdag. Profiteer van gratis verzending als je voor 37,50 euro of meer aan buitenspeelgoed bestelt. Last minute aankoop? Iemand een cadeautje doen? Het is via Het Speelgoedpaleis zo geregeld. Vind wat je nodig hebt en doorloop de stappen.


Zonneschermpjes en meer

 

Lange rit in de auto? Met de leukste zonneschermpjes heb je geen last meer van de zon. Bevestig ze eenvoudig voor het raam en voorzie je autorit van kleur. Behoefte aan een prettig nekkussentje voor je kind? Ook die vind je in verschillende uitvoeringen terug.


Daarom buitenspelen!

 

Buiten spelen draagt voor een belangrijk deel bij aan de ontwikkeling van je kind. Bij Het Speelgoedpaleis vind je alles om die ontwikkeling zo goed mogelijk te stimuleren. Ze leren hun fantasie ten volle te benutten. Frisse lucht is goed voor ze, evenals voldoende lichaamsbeweging. De meeste kinderen houden van buiten zijn. Vrijwel iedereen is gek op de zon. Buitenspelen draagt bij aan de verbeterde motoriek van kinderen. Ze leren rennen, springen, klauteren en klimmen. Kinderen kunnen uren aaneengesloten verstoppertje of tikkertje spelen. Geef ze een voetbal en ze vermaken zichzelf tot ze erbij neervallen. Door veel te bewegen, krijgen ze lichamelijke behendigheid en ontwikkelen ze hun spieren. Bovendien trainen ze hun coördinatie en evenwicht, net als hun uithoudingsvermogen.

 

Sociaal spelen

 

De leukste vorm van spelen is sociaal spelen. Door veel buiten te spelen, kom je vanzelf nieuwe kinderen tegen uit de straat, buurt en wijk. Kinderen ontmoeten elkaar, leren van elkaar en vormen nieuwe vriendengroepen. Sociaal bezig zijn is heel belangrijk voor de ontwikkeling van je kind: in het leven zijn mensen immers van elkaar afhankelijk. Buiten spelen stimuleert de sociale vaardigheden aanzienlijk. Bovendien leren ze samen te werken, bijvoorbeeld als ze team vormen bij het voetballen of een ander spel. Kinderen hebben buiten de vrijheid: ze gaan het avontuur tegemoet en kunnen naar hartenlust ontdekken.


Goed voor weerstand en zelfvertrouwen
 

Wie buiten speelt, vangt veel zonlicht. Door zonlicht wordt er vitamine D aangemaakt. Met name kleine kinderen hebben extra zonlicht nodig voor de ontwikkeling van sterke botten, waaronder het gebit. Kinderen die veel vitamine D binnenkrijgen, hebben minder last van verkoudheid en andere kwaaltjes. Bovendien draagt zonlicht bij aan je geluk: het beïnvloedt de hormonen in je lichaam dusdanig dat je je sneller optimistisch, vrolijk en gelukkig voelt. Kinderen die buiten spelen, leren stukje bij beetje de wijde wereld (en hoe deze in elkaar zit) ontdekken. Buiten zijn, betekent ondernemen, dingen durven en doen, grenzen verleggen. Daarnaast laat je kinderen kennismaken met de natuur. Hierdoor krijgen ze er waardering voor.

 

Voor elk type speelgoed
 

Het Speelgoedpaleis is er voor elk type speelgoed: grote cadeautjes, kleine cadeautjes, uitdeelcadeautjes en cadeautjes om zelf te houden. Op zoek naar een cadeautjes voor een bescheiden bedrag? Kijk dan een in de categorie kleine cadeautjes (tot 15 euro). Hier vind je ook genoeg voor buiten. Kinderen nemen uit zichzelf van alles en nog wat mee de tuin in als de zon schijnt. Ontdek het ideale speelgoed voor baby’s en peuters, maar ook voor grotere kinderen. Met het hele gezin kun je je over bordspellen en puzzels buigen. Populair op elk schoolplein zijn knikkers: deze wonderlijke glazen bolletjes zijn van alle tijden. Juist op zoek naar speelgoed waarmee je ze iets kunt leren? Educatief speelgoed vind je bij ons ook in overvloed.


Laatst bekeken producten