• Gratis verzending vanaf 35 euro
  • Klantenservice tot 22:00 bereikbaar
  • Meer dan 500 categorieën
Houten-Treinbaan

Houten treinbaan kopen? Dat doet u bij Het Speelgoedpaleis!

Bent u op zoek naar een houten treinbaan? Dan bent u bij Het Speelgoedpaleis op de juiste plek! Wij hebben namelijk een ruim assortiment houten treinbanen, waardoor er vast en zeker de baan tussen zit die u zoekt. Kijk snel verder in ons assortiment!


Welke houten treinbanen vindt u bij Het Speelgoedpaleis?

Dankzij ons ruime assortiment aan houten treinbanen, vindt u bij ons allerlei verschillende treinbanen van diverse merken en in verschillende prijsklassen. Zo vindt u onder andere treinbanen van hout van de bekende merken Eichhorn en BigJigs. Koopt u voor het eerst een houten treinbaan en heeft u een beperkt budget? Dan is het een heel goed idee om voor een eenvoudige basis set te kiezen. Deze set kunt u vervolgens op uw eigen tempo steeds verder uitbreiden. Hierbij hoeft u trouwens geen rekening te houden met het merk dat u koopt. De houten treinbanen uit ons assortiment sluiten namelijk allemaal naadloos op elkaar aan. Lees verder onderaan deze bladzijde.
 
Bezig met laden...
Classic World Houten Looptrein
€ 23,95

Prijs per stuk

Houten Rails - Mini, 8st.
€ 4,50

Prijs per set

Classic World Houten Treinset, 75dlg.
€ 54,95

Prijs per stuk

Houten Rails - Ratelbrug
€ 19,95

Prijs per stuk

Houten Treinset Stad - Roze
€ 59,95

Prijs per stuk

Houten Dierentrein
€ 9,95

Prijs per stuk

Houten Rails - Treinstation
€ 12,95

Prijs per stuk

Houten Treinstation met 3 Sporen
€ 17,95

Prijs per stuk

Houten Rails Brug, 3dlg.
€ 7,99

Prijs per stuk

Oplopende Houten Rails, 2st.
€ 8,95

Prijs per stuk

Houten Rails - T-splitsing
€ 5,25

Prijs per stuk

Houten Rails - Bochten, 4st.
€ 5,25

Prijs per stuk

Houten Rails - Recht, 4st.
€ 5,99

Prijs per stuk

Houten Rails - Wissels, 2st.
€ 4,99

Prijs per stuk

Houten Autotransporttrein met Auto's
€ 11,95

Prijs per stuk

   1  2 3 4  

 

Hoe kunt u spelen met een houten treinbaan?

U heeft dus alleen een basis set nodig om te kunnen beginnen spelen met een houten treinbaan. U kunt de set eenvoudig langer en groter maken door er diverse bochten, stations, bruggen, wissels en nog veel meer aan toe te voegen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dankzij al deze opties kunt u uw treinbaan van hout steeds weer veranderen. Hierdoor blijft het ontzettend lang leuk om met de baan te spelen.
Daarnaast is het voor zowel jong als oud leuk om te spelen met een houten treinbaan. De onderdelen van de baan zijn namelijk zeer eenvoudig in elkaar te zetten en weer uit elkaar te halen. Hierdoor kunnen zelfs jonge kinderen veel plezier beleven aan het spelen met de treinbaan!


Tips voor het spelen met een treinbaan van hout

Niet alleen door middel van verschillende onderdelen kunt u het leuk houden om te spelen met een treinbaan van hout, er zijn nog tal van andere manier. Bestel bijvoorbeeld een houten treinbaan op een speeltafel.  Door de baan op de tafel te houden, heeft u geen last van rondslingerende onderdelen. Het wordt door de tafel heel eenvoudig om alle onderdelen van de baan op één plek te houden, waardoor de rest van de ruimte opgeruimd en netjes blijft. Daarnaast staat een treinbaan van hout op een speeltafel ook nog eens ontzettend mooi!

Nog een ander leuk idee is om hout eens te combineren met elektrisch. Natuurlijk kunt u met een houten trein over de treinbaan van hout gaan, maar wist u al dat u dit ook heel goed kunt doen met een elektrische en/of radiografische trein? Gebruik hiervoor bijvoorbeeld deze locomotief met afstandsbediening en geniet van veel speelplezier!


Waarom een houten treinbaan kopen bij Het Speelgoedpaleis?

Wanneer u bij Het Speelgoedpaleis een houten treinbaan bestelt, profiteert u van veel voordelen!
Dat zijn:
  • Wij hanteren altijd lage prijzen!
  • We verzenden uw bestelling al vanaf 35 euro gratis!
  • Bij ons krijgt extra winkelwagenkorting!
  • We bezorgen ook op maandag en zaterdag!
  • Bij ons kunt u veilig, snel en zelfs zonder account bestellen!
  • Dankzij ons ruime assortiment is de keuze reuze!
  • Wij hanteren een uitstekende service!
Mocht er, ondanks deze vele voordelen, toch iets mis zijn? Dan kunt u dagelijks onze klantenservice tot 22.00 uur bereiken en zullen zij samen met u zoeken naar een gepaste oplossing.
Er is dus reden genoeg om uw houten treinbaan te bestellen bij het Speelgoedpaleis. Heeft u nog vragen over onze producten of over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag!


Laatst bekeken producten