9,3 / 10
2800+ reviews
Fien-en-Teun-Speelgoed

Het beste Fien en Teun speelgoed bij Het Speelgoedpaleis


Bij Het Speelgoedpaleis vind je het beste Fien en Teun speelgoed. Wie zijn Fien en Teun, vraag je je af? Dit zijn twee vrolijke Nederlandse boerenkinderen. Ze ontdekken op een spelende wijs het Hollandse leven op de boerderij. Het ontdekken van het leven op de boerderij doen ze in het dorpje Molenwaard. In Molenwaard beleven ze de leukste avonturen met dierenvrienden Stip de Pony, schapen Mike & Molly, Pim de Hond, Rosa de Koe en Sebastiaan het varken. Met ons Fien en Teun speelgoed kan ook jij je kind laten genieten van het Nederlandse leven op de boerderij. 


 


Bezig met laden...
Mike & Molly Waskrijtjes
€ 4,99

Prijs per stuk

9 voorraad
Mike & Molly Houten Vormenstoof
€ 10,95

Prijs per stuk

12 voorraad
Fien & Teun Tentje
€ 36,95

Prijs per stuk

1 voorraad
Fien & Teun Appeltjes Plukken Spel
€ 14,95

Prijs per stuk

5 voorraad
Fien & Teun Hamertje Tik
€ 14,95

Prijs per stuk

28 voorraad
Fien & Teun Kwartet
€ 6,99

Prijs per stuk

17 voorraad
Fien & Teun Eetset
€ 12,95

Prijs per stuk

23 voorraad
Fien & Teun Paraplu
€ 7,99

Prijs per stuk

30 voorraad
Fien & Teun Puzzel 4in1
€ 9,95

Prijs per stuk

4 voorraad
Fien & Teun Memo
€ 9,95

Prijs per stuk

20 voorraad
Fien & Teun Raamstickers
€ 3,99

Prijs per stuk

14 voorraad

Fien en Teun zijn overal te vinden in Nederland


Fien en Teun zijn tegenwoordig overal te vinden in Nederland. Ze zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een heel bekend merk en zijn te vinden op de avonturen boerderij in Molenwaard, boekenlijn, merchandise, eigen televisieprogramma, bioscoopfilms en het theater. Het Speelgoedpaleis heeft een groot assortiment aan Fien en Teun speelgoed om je kind er een plezier mee te doen. Zo vind je in het assortiment producten zoals een stickerset, tentje, kwartet spel, hamertje tik spel, eetset, paraplu en veel meer.


Koop vandaag Fien en Teun speelgoed


Is je zoon of dochter fan van Fien en Teun, dan kun je met ons speelgoed van dit bekende duo niet verkeerd gaan. Naast dat wij een groot assortiment aan Fien en Teun speelgoed hebben, zijn de producten ook heel aantrekkelijk geprijsd. Zo kun je de Fien en Teun collectie zo compleet mogelijk maken. Alle producten zijn van goede kwaliteit, waardoor je er jarenlang zonder problemen gebruik van kunt maken. Fien en Teun zijn fantastische karakters en met de producten van Het Speelgoedpaleis haal je deze personages in huis. Je kind zal er ontzettend blij mee zijn.


Laatst bekeken producten