• Gratis verzending vanaf 35 euro
  • Gouden munten sparen
  • Klantenservice tot 22:00 bereikbaar
Garantie en Service

Controleer uw bestelling altijd binnen 2 werkdagen indien mogelijk na ontvangst. Op deze manier weet u zelf of de bestelling in orde is en kunt u ons tijdig op de hoogte stellen van eventuele manco's of klachten.

Mocht er iets niet kloppen wat aantallen betreft, of er is iets stuk of werkt niet naar behoren dan kunt u direct contact met ons opnemen. U ontvangt dan van ons geheel kosteloos nieuwe producten. Wanneer u na het in gebruik nemen van het speelgoed nog tegen klachten aanloopt, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Wij zullen in overleg zoeken naar de best passende oplossing en bieden de best mogelijke service.

Het is helaas niet mogelijk om artikelen om te ruilen.

Lees hier meer over levertijden en verzendkosten.


Retourneren en het Herroepingsrecht

Stap1 : Lees onderstaande tekst zorgvuldig door.
Stap 2: Als u iets wilt retourneren breng ons dan eerst per mail op de hoogte. Eventueel met redenen, maar dat is niet verplicht. * Defecte artikelen mogen niet retour zonder overleg met ons.
Stap 3: Retourneer het artikel altijd in een omslagdoos. (eventueel de doos waar de bestelling in zat) Download en print het herroepingsformulier onderaan deze pagina en vul dit in en stop het er in de doos bij. Dit is nodig zodat wij weten wie de afzender is van het retour gekomen pakket. (Indien u geen printer heeft is een briefje met naam en ordernummer ook voldoende)
Stap 4: Voorzie de doos van ons adres  en verstuur het pakket met PostNL, DPD of DHL.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen. Als de consument aantoonbaar het artikel gebruikt heeft en het artikel niet meer verkoopbaar is dan heeft de ondernemer het recht om het artikel niet te vergoeden.
 
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.
 
Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.
 
Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen. De retourzending is geheel op eigen risico. Mocht er door de transporteur schade ontstaan tijdens het transport dan zal deze schade verrekend worden met de consument.
 
Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.
 
Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u het gehele orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending terug. Indien u een deel van de bestelling retour zend aan ons krijgt u het bedrag terug voor de retour gekomen producten zonder de verzendkosten voor de heenzending. Wij streven er naar om direct bij binnenkomst het bedrag te crediteren. Wettelijk gezien moet dit binnen max.14 dagen geschieden na binnenkomst. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.
U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Tenzij we anders overeen komen. De reden van retour speelt hierin een grote rol. * Standaard verzending met PostNL binnen Nederland kost 7,25. Vanuit België zullen de kosten wat hoger liggen.

* Extra gemaakte kosten voor de heenzending zoals Express-Service worden niet vergoed
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.