9,3 / 10
2800+ reviews

Voor de leukste skippybal kom je naar Het Speelgoedpaleis


Wil je een leuke kleine of grote skippybal kopen? Een skippybal is een leuk stuk speelgoed wat al jaren onverminderd populair is. Al meer dan 50 jaar stuiteren kinderen rond op deze vrolijk gekleurde opblaas ballen met een handvat, want de eerste skippy bal kwam al in 1969 op de markt. De skippy bal heette toen een Pon-Pon en was bedacht door Aquilino Cosani van het Italiaanse speelgoedbedrijf Ledragomma.

Vanuit Italië ontdekten kinderen over de hele wereld de leuke opblaas bal. In Nederland maakten we in de jaren ’80 kennis met de Pon-Pon en noemden hem Skippybal, en sinds de introductie is hij niet weg te denken uit onze speelgoedwinkels.


 


Bezig met laden...
Small Foot - Skippybal Lachgezicht Geel
€ 14,95

Prijs per stuk

24 voorraad
Skippybal Eenhoorn, Ƙ 46 cm
€ 7,99

Prijs per stuk

235 voorraad
Skippybal Peppa Pig
€ 7,99

Prijs per stuk

151 voorraad
Skippybal Regenboog
€ 8,99

Prijs per stuk

28 voorraad
Skippybal Disney Prinses Rapunzel
€ 7,99

Prijs per stuk

110 voorraad
Skippybal Piraat
€ 7,99

Prijs per stuk

9 voorraad

Koop een Skippybal bij Het Speelgoedpaleis


Een Skippy bal is leuk om mee te spelen, en tijdens het spelen traint een kind ook zijn balans en motoriek. Je moet immers tegelijkertijd springen, vooruit bewegen en balanceren, wat voor een kind van drie een leuke uitdaging is. De skippyballen hebben verschillende diameters, van 55 centimeter voor een kleuter tot een kleine skippybal voor een peuter die een diameter heeft van 45 centimeter. Je kunt bijvoorbeeld een skippy bal uitkiezen met vrolijke gezichtjes, een bal met de afbeelding van een guitige baby haai en een bal met de afbeelding van een Disney prinses. Alle ballen hebben een stevig handvat waarmee het kind zich goed kan vasthouden als het vooruit hopt. Skippyballen zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, maar zou je voor een jonger kind een skippybal willen kopen dan kun je beter voor een skippy dier kiezen omdat die steviger op de grond staan. Skippy dieren zijn al geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.
 

Bestel een voordelige skippybal bij Het Speelgoedpaleis


Een skippy bal is leuk en stimulerend speelgoed waar al generaties kinderen groot mee zijn geworden. Als je ook zo’n vrolijk gekleurde opblaasbare hopsbal wilt kopen voor je kind dan ben je bij Het Speelgoedpaleis aan het juiste adres. Wij hebben namelijk hele voordelige skippyballen in ons assortiment, je vindt ze waarschijnlijk nergens anders goedkoper. Kom dus snel een keer kijken in onze webshop voor zo’n vrolijk gekleurde skippybal of bekijk ons hele assortiment buitenspeelgoed.


Laatst bekeken producten