9,3 / 10
2800+ reviews
Puntenslijpers

Puntenslijpers kun je kopen bij Het Speelgoedpaleis


Doe je iemand kleurpotloden of tekenpotloden cadeau, dan horen daar ook puntenslijpers bij. Een tekenpotlood of kleurpotlood bestaat uit een stift gemaakt van kleurstof en pigment die omhuld wordt door een houten staaf. Door het tekenen slijt langzaam de stift van het potlood op. Om weer een scherpe punt te kunnen krijgen moet je regelmatig de punt van het potlood slijpen. Je schaaft dan als het ware met de potloodslijper het hout weg waardoor er weer een nieuwe stukje kleurstift tevoorschijn komt.

Omdat er verschillende diktes zijn in potloden, zijn er ook verschillende puntenslijpers. Hieronder kun je meer te weten komen over de puntenslijpers in ons assortiment. Kijk ook eens bij de categorie kleurpotloden voor een bijpassend cadeau.


 


Bezig met laden...
TOPModel Puntenslijper
€ 2,95

Prijs per stuk

9 voorraad
TOPModel 2in1 Hart Gum & Puntenslijper ONE LOVE
€ 3,95

Prijs per stuk

17 voorraad
Puntenslijper PAW Patrol
€ 2,99

Prijs per stuk

56 voorraad
Dubbele Puntenslijpers Metaal, 12st.
€ 8,99

Prijs per 12

2 voorraad
Bruynzeel Puntenslijper met Gum
€ 4,49

Prijs per stuk

20 voorraad
STABILO Puntenslijper voor Gekleurde Potloden
€ 2,75

Prijs per stuk

16 voorraad
STABILO Puntenslijper voor Woody 3-in-1 Potloden
€ 4,99

Prijs per stuk

2 voorraad

 

Onze puntenslijpers

We hebben verschillende puntenslijpers in ons assortiment, voor verschillende soorten potloden. Je kunt bijvoorbeeld een setje puntenslijpers kopen met een kunststof behuizing, of een set met 24 Puntenslijpers Metaal. Voor de kinderen die weg zijn van Paw Patrol hebben we een leuke puntenslijper met afbeeldingen van de helden uit deze serie. Heel handig zijn de Metalen Puntenslijpers met Gum wat ruimte bespaart in een etui, of de Stabilo puntenslijper voor gekleurde potloden die een kleurpotlood de perfecte punt geeft. We hebben ook 2 in 1 slijpers voor zowel dikke als dunne potloden zoals de Dubbele Puntenslijper Driehoek die meteen al het slijpsel opvangt. Ook erg praktisch is de Puntenslijper Astronaut: Je steekt het potlood in de daarvoor bestemde opening in de helm van de astronaut en draait met een hendel om de punt te slijpen. 
 

Bij Het Speelgoedpaleis vind je goedkope puntenslijpers


Ben je voor bij de kleurpotloden set op zoek naar een handige puntenslijper, dan kun je in ons assortiment verschillende exemplaren vinden. Onze puntenslijpers zijn heel voordelig ten opzichte van andere webwinkels en bestel je er meerdere tegelijk dan krijg je ook nog extra winkelwagenkorting. Koop dus snel zo’n voordelige potloodslijper bij Het Speelgoedpaleis. 


Laatst bekeken producten