• Gratis verzending vanaf 35 euro
  • Klantenservice tot 22:00 bereikbaar
  • Meer dan 500 categorieën
Keuken-Speelgoed

Bent u op zoek naar keuken speelgoed waarmee uw kind naar hartenlust ‘’keukentje' kunnen spelen? Dan bent u bij Het Speelgoedpaleis aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan keukenspeelgoed. Bekijk deze pagina maar eens!


Laat uw kinderen ‘keukentje' spelen met keuken speelgoed!


Jonge kinderen spelen graag situaties uit de wereld om hen heen na. Zien ze u of uw partner vaak bezig in de keuken? Dan is de kans groot dat ze zelf ‘keukentje' gaan spelen om de situatie na te bootsen. Het is dan een onwijs leuk idee om kinderen keuken speelgoed cadeau te geven, zodat zij naar hartenlust ‘keukentje' kunnen spelen. Dankzij het ruime assortiment op Het Speelgoedpaleis, kunt u voor uw kinderen een werkelijke
droomkeuken creëren.
Bezig met laden...
Houten Kinder Keukenset, 5dlg.
€ 8,50

Prijs per stuk

Home & Kitchen Pannenset, 8dlg.
€ 10,95

Prijs per stuk

Barbecue Speelbox, 35dlg.
€ 21,95

Prijs per stuk

Kinderkeuken met Licht en Geluid
€ 34,95

Prijs per stuk

Kartonnen Doosje met Houten Eieren
€ 7,95

Prijs per stuk

-28%
Pizza Speelbox, 40dlg.
Pizza Speelbox, 40dlg.
€ 24,95 € 17,95

Prijs per stuk

Speel Magnetron met Licht
€ 14,95

Prijs per stuk

Classic World Houten Mixer, 4dlg
€ 24,95

Prijs per stuk

Smoby Chef Corner Restaurant
€ 149,95

Prijs per stuk

Smoby Tefal Evolutionaire Keuken
€ 114,95

Prijs per stuk

Playgo Blender
€ 14,95

Prijs per stuk

Playgo Pannenset met Voedsel
€ 22,95

Prijs per stuk

Playgo IJs Maken
€ 21,95

Prijs per stuk

Playgo Broodset, 10dlg.
€ 11,95

Prijs per stuk

Playgo Oven
€ 24,95

Prijs per stuk

Playgo Vaatwasser
€ 24,95

Prijs per stuk

Playgo Frituurpan
€ 26,95

Prijs per stuk

Playgo Eierkoker
€ 15,95

Prijs per stuk

Playgo Theeset, 20dlg.
€ 16,95

Prijs per stuk

Koekvormen Set, 4st.
€ 1,99

Prijs per stuk

Classic World Houten Snijfruit, 20dlg.
€ 18,95

Prijs per stuk

Houten IJskraam
€ 29,95

Prijs per stuk

Smoby Tefal Magnetron
€ 28,95

Prijs per stuk

Speeletenset, 48dlg.
€ 12,95

Prijs per stuk

   1  2 3 4 5  

 

Altijd een cadeau idee!

Uiteraard kunt u zoveel als zo weinig keuken speelgoed aanschaffen als dat u zelf wilt. Wilt u dat er niets ontbreekt in de keuken van uw kleine? Dan kunt u naast een speelgoedkeuken ook allerlei speelgoed accessoires voor in de keuken aanschaffen. Uiteraard is het ook mogelijk om in eerste instantie alleen een keukentje aan te schaffen. Vanuit daar kunt u het kind telkens weer wat keuken speelgoed cadeau geven, waardoor de keuken van uw kind steeds uitgebreider wordt. Door het op deze manier te doen, heeft u altijd wel een leuk cadeau idee voor uw kind.


Keuken speelgoed, niet alleen leuk maar ook educatief!

Kinderen vinden het niet alleen leuk om in hun eigen keukentje te spelen, het is ook nog eens erg educatief. Spelenderwijs leren kinderen namelijk veel over de wereld om hen heen. Ze leren bijvoorbeeld hoe je je kunt gedragen in bepaalde situaties, maar ook hoe ze alleen of juist samen kunnen spelen. Daarnaast leren de kinderen ook wat ze wel en niet leuk vinden en dat helpt hen met het vormen van hun eigen identiteit.


Welk keuken speelgoed vindt u bij Het Speelgoedpaleis?

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan keuken speelgoed, waardoor u bij ons dan ook daadwerkelijk alles omtrent dit thema kunt vinden. Van speelgoedkeukens tot aan speelgoed pannen en magnetrons tot aan speelgoed eten en schorten. Zo hebben wij deze prachtige kinderkeuken met licht en geluid, maar ook deze houten Smoby Tefal Evolution keuken met Gourmet en Oven. Een kinderkeuken is natuurlijk niet compleet zonder accessoires. Wat dacht u bijvoorbeeld van dit serviesset in een handige opbergbox? Of van deze Playgo Broodset? U kunt het zich zo gek niet bedenken of wij hebben het wel in ons assortiment opgenomen!


Waarom kiezen voor Het Speelgoedpaleis?

Onze klanten kiezen voor Het Speelgoedpaleis dankzij onze uitmuntende service. Wij hebben de klanttevredenheid van onze klanten namelijk hoog in het vaandel staan. Zo profiteert u bij ons van vele extra’s zoals standaard lage prijzen en een extra winkelwagen korting. Bestellingen boven de 35 euro verzenden wij geheel gratis! En heeft u een vraag of opmerking? Dan mag u te allen tijde contact met ons opnemen, want wij helpen u graag verder!

Daarnaast kiezen onze klanten natuurlijk ook voor ons dankzij het ruime assortiment dat wij aanbieden. Naast keuken speelgoed vindt u namelijk nog veel meer speelgoed voor uw kinderen. Reden genoeg dus uw speelgoed te shoppen op Het Speelgoedpaleis!


Laatst bekeken producten