9,3 / 10
3100+ reviews
Ik ga naar het strand en ik neem mee Een dagje naar het strand? Dat is natuurlijk een goed idee als het heerlijk weer is. Om je te vermaken en ervoor te zorgen dat je ook lang op het strand kunt blijven, heb je wel het een en ander nodig. Denk aan zwemkleding als je een frisse duik in het water wilt nemen, genoeg eten en drinken en dus ook een koelbox om het te bewaren en bijvoorbeeld strandlakens en een parasol. Kinderen hebben andere dingen nodig en daar vertellen we meer over in deze blog.

Strandhanddoek voor kinderen


Kinderen willen natuurlijk het liefst hun eigen strandhanddoek mee en dan ook het liefst een strandlaken met een afbeelding van hun favoriete tekenfilmfiguurtjes, striphelden of superhelden. Denk dan aan strandlakens met Disney prinsessen, Bumba of superhelden, zoals Batman, Superman en Spider-Man.

Strandbal


Met een strandbal heb je de grootste lol op het strand. De opblaasbare bal neemt niet veel ruimte in beslag en neem je dus gemakkelijk mee. Op het strand blaas je ‘m op en je hebt uren speelplezier. Je kunt ook voor een beachvolleybal kiezen of een voetbal als je andere leuke spelletjes op het strand wilt spelen. Let er wel even op dat je niemand tot last bent en kies voor zachte ballen die ook niet zo hard aankomen als het per ongeluk toch misgaat.

Splashballen en waterpistolen


Splashballen zijn ontzettend leuk, want deze sponzige ballen zijn handig bij een tof watergevecht. Door het materiaal wordt het water opgezogen en kan je andere mensen bekogelen. Een nat pak is gegarandeerd als je voor het speelgoed kiest. Ander leuk waterspeelgoed is bijvoorbeeld het waterpistool of de waterspuiter van foam.

Kickboard


Gaat je kindje zwemmen? Dan is het fijn om iets te hebben waar ze zich aan kunnen vasthouden en waarmee ze lekker in het water kunnen dobberen. Een kickboard is duurzaam en handig speelgoed waarmee je kinderen lekker kunnen drijven en zich kunnen verfrissen in het water. Kickboards zijn in verschillende modellen, kleuren en uitvoeringen te koop en je hebt keuze uit verschillende opdrukken. Zoals een kickboard met Disney-figuren, superhelden en tekenfilmfiguurtjes.

Strandemmers en -schepjes


Het strand is voor peuters en kleuters niets meer of minder dan een reusachtige zandbak. Ze kunnen lekker spelen en kliederen met het zand en dan is het nog leuker als ze daar speelgoed voor hebben. Denk aan strandemmertjes en schepjes waarmee ze hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. Je kunt ook kiezen voor vormpjes waarmee ze in het zand leuke vormen en afbeeldingen kunnen maken. Onmisbaar als je met je kindje een dagje naar het strand gaat.

Vliegers


Ga je een dagje naar het strand en staat er een lekker briesje? Dan is een vlieger ook enorm leuk speelgoed om mee te nemen. Het is een kunst om de vlieger in de lucht te houden en je bent er echt uren zoet mee. Het is wel iets uitdagender en dus geschikt voor iets oudere kindjes, terwijl papa’s en mama’s er ook een hoop plezier aan kunnen beleven.

Strand speelgoed bij Het Speelgoedpaleis


In ons assortiment vind je alles wat je nodig hebt als je een dagje naar het strand gaat. Van strandemmers en -schepjes tot aan leuke strandlakens en van vang- en werpspellen tot aan waterpistolen. Met ons speelgoed heeft je kindje echt de tijd van zijn leven op het strand. Dat staat buiten kijf.

Volgende blog: Tips om het zwembad in de tuin schoon te houden
 
      12-06-2024 12:59