9,3 / 10
3100+ reviews
De leukste spelletjes om in de tuin te spelen Buitenspelen is leuk en goed voor de gezondheid. Kinderen kunnen in de tuin lekker actief bezig zijn, hun energie kwijtraken en genieten van het zonnetje. Er zijn legio mogelijkheden waarmee kinderen zich kunnen vermaken en het is natuurlijk ook ontzettend leuk om samen met je kinderen een spel te spelen. Daarom zijn er ook enorm veel buitenspellen verkrijgbaar, maar welke spelletjes zijn het leukst om in de tuin te spelen?

Voetballen in de tuin


Een van de leukste spelletjes om in de tuin te spelen, is natuurlijk voetballen. Maar om nu met een echte voetbal aan de slag te gaan is misschien niet het beste idee. Vooral niet als de ruimte wat beperkt is en als er tuinmeubilair in de tuin staat. Met een leren bal kun je vrij makkelijk schade veroorzaken. Maar er is een handige oplossing, want je zou met een foambal kunnen voetballen. Schaf naast een foambal ook pionnen en opvouwbare doeltjes aan en je kunt dan lekker voetballen in je eigen tuin. Zonder dat je je zorgen hoeft te maken over dat er een bal door de ramen naar binnen knalt.

Kegelen is een van de leukste buitenspellen


Kegelen is ook ontzettend leuk om te doen. Het doel is om kegels om te gooien met een bal en is vergelijkbaar met bowlen. Bij kegelen heb je alleen minder pins die omver moeten om punten te scoren. Er zijn complete kegelsets met instructies verkrijgbaar, zodat je ook weet hoe je de pins moet opstellen en vanaf welke afstand je de kegels moet proberen om te gooien. Het is een ontzettend leuk spel om met het gezin te doen, maar de kinderen kunnen het ook met vriendjes en vriendinnetjes spelen.

Badminton in je eigen tuin


Badminton is een ontzettend leuk buitenspel, wat ook vaak op de camping wordt gespeeld. Je ziet wel vaker dat mensen met een badmintonracket en een shuttle bezig zijn en het is ook een ontzettend leuk spel om in je eigen tuin te spelen. Als je daar de ruimte voor hebt. Gelukkig is er niet heel veel ruimte nodig om badminton te spelen en je hebt feitelijk alleen een badmintonset nodig. Die uiteraard ook bij Het Speelgoedpaleis verkrijgbaar is.

Tafeltennissen in je eigen tuin


Om te tafeltennissen heb je natuurlijk een tafeltennis, bats en pingpongballetjes nodig, maar wist je dat je ook je eigen tuintafel heel makkelijk kunt omtoveren in een tafeltennis? Er zijn speciale sets verkrijgbaar die je aan de tuintafel kunt bevestigen en et voila. Je hebt een tafeltennis. Naast de set om je tafel om te toveren in een tafeltennis, heb je ook bats en pingpongballetjes nodig, zodat kinderen samen met hun ouders, familieleden of vriendjes en vriendinnetjes badminton kunnen spelen.

Veel meer buitenspellen verkrijgbaar


Naast deze populaire buitenspellen zijn er nog veel meer mogelijkheden om in de tuin te spelen. Of kinderen nu willen jumpen op een trampoline, klimmen en klauteren op een speeltoestel of interesse hebben in andere leuke buitenspellen, zoals darts, touwtje springen of dammen. Of juist met buitenspeelgoed leuke avonturen willen beleven. Het assortiment van Het Speelgoedpaleis in buitenspellen is divers en groot en er is dus altijd een geschikt spel te spelen wat kinderen in de tuin kunnen spelen.

Volgende blog: Dit wil je weten over het insectenhotel


 
      01-05-2024 09:36