9,3 / 10
2800+ reviews
Subcategorieƫn
Little-Dutch

Little Dutch Speelgoed


Dit Nederlandse merk heeft alles wat je nodig hebt voor je kleintjes, van speelgoed tot beddengoed en van decoratie tot essentials. Bij Little Dutch weten ze precies wat baby's, peuters en kleuters nodig hebben en ze zorgen ervoor dat al hun producten echte pareltjes zijn. Het mooie is dat Little Dutch niet alleen aan de kleintjes denkt, maar ook aan de wensen van de ouders. Ze begrijpen dat ouders graag speelgoed willen dat niet alleen mooi is, maar ook uitdagend en veilig voor kinderen. Daarom hebben ze de perfecte combinatie gevonden tussen stijlvol design en hoge kwaliteit.


 


Bezig met laden...
Little Dutch Verfboek
€ 9,95

Prijs per stuk

10 voorraad
Little Dutch Kliederschort Little Pink Flowers
€ 9,95

Prijs per stuk

5 voorraad
Little Dutch Zwemring Sailors Bay, 50cm
€ 6,99

Prijs per stuk

17 voorraad
Little Dutch Zwemring Flowers, 50cm
€ 6,99

Prijs per stuk

14 voorraad
Little Dutch Strandbal Sailors Bay, 35cm
€ 6,99

Prijs per stuk

3 voorraad
Little Dutch Kinderzonnebril Wayfarer Blue
€ 12,95

Prijs per stuk

1 voorraad
Little Dutch Kliederschort Sailors Bay
€ 9,95

Prijs per stuk

19 voorraad

De producten van Little Dutch zijn erg divers. Zo bieden ze bijvoorbeeld knuffels, interactief speelgoed en dekens aan. Hun producten zijn gemaakt met oog voor detail en liefde voor vakmanschap. Je zult versteld staan van de prachtige kleuren, vrolijke patronen en zachte materialen. Bovendien is Little Dutch een merk dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Ze gebruiken milieuvriendelijke materialen en streven naar een verantwoorde productie. Zo kun je met een gerust hart genieten van de producten van Little Dutch, wetende dat je bijdraagt aan een betere wereld voor je kleintjes.

Met Little Dutch geef je niet alleen je kleintjes het beste, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Het merk heeft een sterke focus op duurzaamheid en verantwoordelijkheid, waardoor je met een goed gevoel kunt genieten van hun producten. Little Dutch maakt van elke dag een feestje en zorgt ervoor dat je kleintjes kunnen opgroeien in een kleurrijke en stimulerende omgeving. Benieuwd naar de producten van dit mooie merk? Neem snel een kijkje in de webshop van het Speelgoedpaleis. 


Laatst bekeken producten