• Bestelling snel geleverd
  • Gratis verzenden vanaf ā‚¬ 37,50
  • Veel klantvoordeel: o.a. punten sparen
Paper Suprise Dolls

      23-04-2021     Reacties (1)

Paper Suprise Dolls Nederland is een magnetisch speelgoedproduct rijker Spelen met magnetisch speelgoed wordt weer leuk. Een nostalgisch gevoel van speelplezier en eindeloze verhalen.  Kinderen kunnen urenlang alleen of samen spelen.    Paper Surprise Dolls zijn magneetpoppen met bijbehorende kleertjes, accessoires en een speciaal kastje of houder dat de manier van spelen uniek maakt. De twee zusjes Niobe (10) en Vida Frissen (7) uit Berkel en Rodenrijs zijn de bedenkers van dit gave speelgoedconcept.    Dat kinderen gek zijn op verrassingen weten allemaal. Daarom zijn de poppetjes ingepakt als je ze koopt. Je weet van tevoren niet welk poppetje je krijgt. Ze zijn verkrijgbaar in twee packages, de Starter package en de Extended package. Spaar ze alle 12! Paper Surprise Dolls zijn geschikt voor kinderen (meisjes) met een leeftijd van 3+. Starter package Inhoud: 1 Doll, 1 Magic Holder, 2 Outfits en 1 Checklist Consumenten adviesprijs: €5,99 Extended package Inhoud: 1 Doll, 1 Magic Closet, 2 Outfits, 1 Bijzondere Outfit, 1 Accessoire,1 Logo Magneet en 1 Checklist Consumenten adviesprijs: €8,99 Met de Paper Surprise Dolls  (her)ontdekken kids en ouders hoe leuk magnetisch speelgoed is! Er liggen nog veel meer leuke ideeën voor nieuwe figuren om uiteindelijk een “toy universe” te bouwen. Paper Surprise Dolls is beschikbaar bij diverse speelgoedwinkels en via de eigen webshop op www.papersurprisedolls.com .  

Lees meer

Knutselen voor Pasen

  Babysits     18-03-2021     Reacties (0)

Ga je dit jaar een paasspeurtocht houden of wil je het huis leuk decoreren met pasen? Dan zijn deze zelfgemaakte paaseieren gemaakt door Babysits iets voor jou! Wat heb je nodig?   Ballonnen Paaseitjes Touw of wol Water Hobbylijm kwast Hoe maak ik het paasei? Stap 1: Vul je ballon met lekkere paaseitjes. Zodra de ballon gevuld is blaas je deze op en leg je er een knoop in. Stap 2: Nu is het tijd om het papier mache voor te bereiden. Meng hiervoor de lijm met wat water. Stap 3: Wikkel je wol of touw rondom de ballon en lijm het wol/touw vast aan de ballon door middel van een kwast. Je kunt er ook voor kiezen om het wol/touw in het lijmmengsel te dompelen en deze vervolgens over de ballon heen te leggen. Stap 4: Laat de lijm gedurende 24 uur drogen. Stap 5: Prik de ballon kapot en vis deze tussen de draden uit. Stap 6. Voila je hebt je zelfgemaakte paasei! Nu kun je ervoor kiezen om dit als decoratie te gebruiken of het ei te gebruiken als extra grote winst voor de speurtocht met paaseieren! Wij wensen je een Vrolijk Pasen! Deze blog is geschreven door Babysits. Via het online oppasplatform kunnen ouders en oppassen elkaar gemakkelijk vinden en in contact komen. Hiernaast schrijft Babysits regelmatig over activiteiten en knutselwerkjes, die ouders en/of de oppas samen met de kinderen kunnen doen.  

Lees meer

Creatief zijn met Kerst

  Babysits     11-12-2020     Reacties (0)

Creatief zijn met Kerst Creatief zijn met Kerst Ho ho ho … eindelijk zijn de feestdagen er weer! Dat betekent dat het tijd is om gezellig met de familie de kerstsfeer samen te omarmen. Kerstmis is een tijd om te vieren en daar horen natuurlijk ook versieringen bij. Omdat het nog leuker is als je deze zelf kan maken, hebben we de leukste en schattigste kerst knutselwerkjes van Babysits op een rijtje gezet.  Kom in de kerststemming (als je dat nog niet bent!) door wat kerstmuziek op te zetten en ga eens lekker knutselen! Je kunt de knutselwerkjes als ouder samen met de kinderen maken, of de oppas aan huis kan dit doen met de kinderen. Met de Kerstman, kerstvrouw, Rudolph en een sneeuwpop kunnen je kinderen hun eigen kleine kerstfamilie stichten. Lees verder om erachter te komen hoe je elk figuurtje maakt! Maak een sneeuwpop Wat heb je nodig: Wc-rol Witte en oranje verf Wit papier Zwarte stift Lijm Blauwe glitters Knopen Hoe maak je het: Verf de wc-rol wit. Maak de ogen door twee stippen te tekenen met een zwarte stift. Knip vervolgens een cirkeltje uit rond de zwarte stippen. Lijm vervolgens de ogen op hun plaats. Knip een lange dunne strook wit papier uit en lijm er blauwe glitters op. Wikkel deze vervolgens om de rol toiletpapier om zo een kleine sjaal te maken. Lijm twee knopen op hun plaats. Knip een driehoekige vorm uit en verf deze oranje om een wortel neus te creëren. Lijm op zijn plaats en gebruik een zwarte stift om de mond te tekenen. Nu kunnen je kinderen naar hartenlust spelen of helpen met het inrichten van het huis! Maak Rudolph Wat heb je nodig:...

Lees meer

Accepteer geselecteerde cookies