9,3 / 10
3000+ reviews
Snelle en leuke traktatie ideeĆ«n voor groep 4 Bij het vinden van de meest ideale traktatie voor groep 4 hoef je er niet direct van uit te gaan dat het om een tijdrovende en moeilijke taak gaat. Het is juist makkelijker dan je zou denken om een snelle en leuke traktatie te bedenken waar je kleuter vol trots voor de klas mee kan staan en uitblinken op zijn of haar speciale dag. Lees de tekst hieronder goed door om na te gaan wat de beste, snelle en leukste traktatie ideeën voor groep 4 zijn.


Traktaties voor groep 4 die weinig tijd in beslag nemen


Het uitkiezen van de ideale traktatie voor groep 4 hoeft helemaal niet veel tijd of geld in beslag te nemen. Je hebt tegenwoordig talloze kant en klare opties en daar komt bij dat het zelf in elkaar zetten van leuke zakjes, doosjes of verpakkingen helemaal niet moeilijk en tijdrovend is. Populaire opties voor traktaties voor groep 4 zijn gezonde snacks, maar ook doosjes en zakjes gevuld met lekkers of uitdeelcadeautjes. Als ouder kun je samen met je kind creatief aan de slag gaan en unieke traktaties maken die binnen een handomdraai klaar zijn. Het resultaat? Je kind heeft een stralend gezicht op zijn of haar speciale dag én blije klasgenootjes op school.
 

Gezond en lekker


Een van de meest populaire opties als traktatie voor groep 4 is het uitdelen van gezonde snacks, het liefst verpakt op een unieke manier. Je kunt uitdeelzakjes, doosjes, bekers, schepjes en dergelijke gebruiken om diverse combinaties van fruitsoorten te plaatsen. Denk aan appels, mandarijnen, peren, druiven, maar ook aan rozijnen, popcorn, chips, wafels, yoghurt of koekjes. De verpakking kun je uiteindelijk nog aantrekkelijker maken door het toevoegen van lintjes en een kaartje of sticker met de naam van de jarige.
 

Kant en klare zakjes of doosjes


Kant en klare zakjes zijn een geweldige traktatie voor groep 4 als je kleine jarig wordt. Je kunt zelf leuke verpakkingen kopen en daar kleine items in plaatsen. In de zakjes, doosjes of zelfs bakjes kun je onder andere kleurpotloden, armbandjes, rozijnen, granolarepen, fruitprikkers, soepstengels, knijpfruit, yoghurt, zakjes koekjes, spekjes, spelletjes en puzzels plaatsen. Heb je zelf geen tijd om verpakkingen te maken, dan kun je online op diverse websites kant en klare pakketjes kopen. Houd wel rekening met de levertijd van de bestelling, zodat de pakketjes ruim op tijd komen voor het uitdelen in groep
 

Cadeautjes geven aan klasgenootjes


Naast een gezonde traktatie voor groep 4, kun je ook voor een blijvende traktatie kiezen waarbij het om een niet eetbaar item gaat. Je kind kan namelijk ook leuke uitdeelcadeautjes geven op zijn of haar verjaardag. Leuke ideeën voor uitdeelcadeautjes die niet al te veel geld en moeite nemen zijn traktatie gummen, stiften en kleurboekjes, maar ook slijpers in diverse vormen en kleuren, plaktattoos in allerlei onderwerpen, sleutelhangers, een vel met stickers in verschillende thema’s, notitieboekjes met een kleurrijke cover, trollen met unieke designs, fluitjes, elastische armbanden, springkikkers, handenklappers en een kleine bellenblaas met een vrolijke dop.

Volgende blog: 
Trakteren in groep 5
: Originele Ideeën en inspiratie


 
      14-03-2024 11:03