9,3 / 10
3100+ reviews
De leukste traktaties voor groep 6

Uitdelen tijdens de verjaardag is op school een jaarlijkse traditie waar veel kinderen naar uitkijken, zo ook kinderen die een traktatie voor groep 6 gaan uitdelen. Vol trots worden de traktaties aan andere kindjes en leraren in de klas of op school uitgedeeld. Als ouder wil je natuurlijk zorgen voor de meest unieke traktatie zodat je kind zich zo speciaal mogelijk voelt. Lees de tekst hieronder goed door om te weten welke de leukste traktaties voor groep 6 zijn zodat je makkelijk en snel een beslissing kunt maken.

 

Traktatie voor groep 6


Zit je kleine in groep 6, dan is het uitkiezen van een geschikte traktatie voor groep 6 essentieel. Op de verjaardag van je kind staat je zoon of dochter namelijk voor de klas, er wordt gezamenlijk gezongen en gevierd en vervolgens mag er worden getrakteerd. Hierbij zal je kindje de traktaties gaan uitdelen aan andere klasgenootjes, juffen en meesters in de klas. Een welbekende traktatie voor groep 6 is het uitdelen van gezonde snacks of verpakkingen met een uniek thema, maar men kiest ook steeds vaker voor bijvoorbeeld uitdeelcadeautjes. Vind je het als ouder een uitdaging om de meest leuke traktatie te vinden voor je kindje? Lees dan verder voor de meest leuke traktaties voor groep 6.
 

Traktatie met een leuk thema


Kinderen in groep 6 vinden het geweldig als ze een traktatie ontvangen dat een thema heeft. Je kunt uit diverse thema’s kiezen, waardoor je zoon of dochter kan kiezen voor zijn of haar favoriete thema. Denk bij de meest populaire thema traktaties aan een voetbal traktatie bijvoorbeeld cupcakes met een bal erop, eenhoorn muffins, dinosaurus koekjes en andere leuke thema’s als traktatie voor groep 6 zoals onderwater, dieren, space, sport, piraten, sprookjes, superhelden en nog veel meer.
 

Kant en klare traktaties


Nog een leuke traktatie voor groep 6 waar je kind zeker blij mee zal zijn, zijn het trakteren van kant en klare traktaties. Kant en klare traktaties zijn snel en makkelijk te maken of online te koop. Kies je voor het zelf maken van kant en klare traktaties, dan kun je gezonde snacks in een uitdeelzakje, bekers, schepjes of doosjes plaatsen en het geheel leuk verpakken met folie, lintjes en stickers of een kaartje met de naam van je kind en een creatieve tekst. Unieke opties, zijn fruitbekers met verschillende soorten fruit, yoghurtpakjes met granola, mueslirepen, smoothies, rijstwafels, wraps, notenmix zakjes, fruitspiesjes, popcorn, chips, havermoutkoekjes, gezonde muffins en volkoren crackers.
 

Speelgoed en andere items


Aan traktaties voor groep 6 worden diverse eisen gesteld als het gaat om eten. Zoete taartjes met veel suiker en chocoladerepen zijn niet altijd toegestaan op de meeste scholen aangezien gezonde voeding gestimuleerd wordt. Ouders kiezen er steeds vaker voor om uitdeelcadeautjes te trakteren in plaats van lekkernijen, vooral omdat cadeautjes meer gepersonaliseerd zijn en omdat er steeds meer eisen worden gesteld omtrent de gezondheid van snacks. Populair speelgoed of items die je kunt kiezen voor je kind om in groep 6 te trakteren zijn potloden met leuke gummetjes, bellenblaas, geduldspelletjes, speelgoedauto’s, sleutelhangers, knikkers, stempels, pennen, boekenleggers, springtouwtjes, stickerboekjes, kleurboekjes en puzzels.
 
      24-04-2024 10:07