nl
X

Uw winkelwagen is nog leeg

Lego te duur? Wij hebben de oplossing.

  Het Speelgoedpaleis     10/09/2016     Reacties (0)

Lego te duur? Wij hebben de oplossing.
 
In 2010 was het patent op lego van de Deense fabrikant verlopen. Zo stond de deur open voor nieuwe fabrikanten met name in Europa waar Lego eigenlijk het monopoly heeft/had.  Helaas lukt het de meeste fabrikanten niet om de goede kwaliteit van Lego na te maken. Een bekend voorbeeld hiervan is Banbao bouwstenen.

Nu is er toch een merk wat wel in de buurt komt van Lego. Dit merk heet Sluban en is wel van goede kwaliteit. Sluban komt uit China en is op de markt vanaf 2004 en nu overal ter wereld te koop. Het voordeel van dit merk is het grote assortiment en de lage prijzen. Past overigens naadloos op Lego  zodat combineren ook mogelijk is.
 
Speelgoed voor kinderen moet natuurlijk ook veilig zijn en aan strenge veiligheidseisen voldoen. De producten van Sluban zijn gecertificeerd en hebben o.a. een CE keurmerk.
 
Kijk eens in onze webwinkel Het Speelgoedpaleis bij Bekende merken/Sluban en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.
 
Het Speelgoedpaleis
 

Lees meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

De waardering van https://www.hetspeelgoedpaleis.com/ bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 115 reviews.